IMU 838 – втори прием на лекарството

Вторият прием на  на лекарството IMU 838 при мен се състоя вчера (23.04.2019 година). За разлика от първия прием, този път беше по-бързо и по-лесно. Изследваниятавъв ВМА сега бяха по-малко, та затова. Нямаше го 4 часовото чакане за повторно вземане на кръв. Така се получи доста спестяване на време.

 

Промяната имаше и в дозата хапчета, които трябваше да взема. Вече пия от лекарството не по една таблетка, както беше в началото, а по две. Таблетките са мънички, така че увеличаването на техния брой от една на две не съставлява някакво неудобство при приема им. Пак така се пият, с две чаши вода и през деня вода се пие на макс (поне литър и половина).

 

Самите таблетки в деня на контролния преглед, ги нося със себе си и ги пия на място в болницата по лекарски указания кога. Свързано е с начина на вземането на кръв. Така ще бъде всеки път, когато се налага да ходя на контролен преглед. Не съставлява проблем. Шишето с лекарството е компактно и удобно за пренасяне. А от кафето долу на място си купувам бутилка с минерална вода, че да има с какво да изпия таблетките.

 

От лекарите разбрах, че предстоят както по-кратки като време контролни прегледи, така и по-дълги като време такива. Полезна информация си беше. Следващият ми контролен преглед е насрочен за 23 май 2019г. След месец. 

 

Остава да добавя само, че от вече седмица пия експерименталното лекарство и се чувствам много добре. Което за мен си е хубаво. Така ми отпадат притесненията как ще ми понесе IMU 838 в краткосрочен план. Остава да видя в дългосрочен план как ще се чувствам. Надявам се да продължа да се чувствам добре. Да се окаже, че изборът на лекарство е удачен и ми носи ползи. Ще поживея още и със сигурност ще видя.

 

Автор: dream, https://ms-dnevnik.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети:

Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.