IMU 838 – втори прием на лекарството

Вторият прием на  на лекарството IMU 838 при мен се състоя вчера (23.04.2019 година). За разлика от първия прием, този път беше по-бързо и по-лесно. Изследваниятавъв ВМА сега бяха по-малко, та затова. Нямаше го 4 часовото чакане за повторно вземане на кръв. Така се получи доста спестяване на време.

 

Промяната имаше и в дозата хапчета, които трябваше да взема. Вече пия от лекарството не по една таблетка, както беше в началото, а по две. Таблетките са мънички, така че увеличаването на техния брой от една на две не съставлява някакво неудобство при приема им. Пак така се пият, с две чаши вода и през деня вода се пие на макс (поне литър и половина).

 

Самите таблетки в деня на контролния преглед, ги нося със себе си и ги пия на място в болницата по лекарски указания кога. Свързано е с начина на вземането на кръв. Така ще бъде всеки път, когато се налага да ходя на контролен преглед. Не съставлява проблем. Шишето с лекарството е компактно и удобно за пренасяне. А от кафето долу на място си купувам бутилка с минерална вода, че да има с какво да изпия таблетките.

 

От лекарите разбрах, че предстоят както по-кратки като време контролни прегледи, така и по-дълги като време такива. Полезна информация си беше. Следващият ми контролен преглед е насрочен за 23 май 2019г. След месец. 

 

Остава да добавя само, че от вече седмица пия експерименталното лекарство и се чувствам много добре. Което за мен си е хубаво. Така ми отпадат притесненията как ще ми понесе IMU 838 в краткосрочен план. Остава да видя в дългосрочен план как ще се чувствам. Надявам се да продължа да се чувствам добре. Да се окаже, че изборът на лекарство е удачен и ми носи ползи. Ще поживея още и със сигурност ще видя.

 

Автор: dream, https://ms-dnevnik.eu

Споделете това в:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети:

Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.