Хубави новини за лечение с IMU 838

На 14 септември 2020 година бях на поредното посещение във ВМА във връзка с изследвания и лечение. Самите изследвания протекоха по стандартния начин, по който са си в последно време.

Но този път денят ми се озари от една наистина много хубава новина, касаеща лекарството IMU 838 и проведеното с него до момента експериментално лечение. Оказа се, че за лекуващите се с IMU 838 е отчетено в няколко държави, че хората рядко са получавали пристъпи и са били по-леки. А доста от участващите в това експериментално лечение изобщо не са получили нито един пристъп на множествена склероза при приема на лекарството.

Ето на това аз му казвам наистина хубава новина! И разбира се, бързам да я споделя. Може да се окаже полезна и за други хора, които като мен, са със заболяването множествена склероза. Съответно, предполагам и че ще има хора, които биха се заинтересували от това експериментално лекарство.

За съжаление не разполагам с информация дали в момента се набират още хора за участие в експерименталното лечение с лекарството IMU 838. Но предполагам, че заинтересованите могат да се допитат до лекуващите ги лекари. Лекарите пък съответно най-точно и адекватно ще отговорят на всички възникнали въпроси.

Надявам се споделената от мен информация да е била полезна. Ако изникне още нещо интересно и полезно във връзка с мс, то непременно ще го споделя на страниците на блога.

Автор: dream, https://ms-dnevnik.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети:

Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.