Автор Тема: Правила за регистрация и ползване на форума  (Прочетена 3063 пъти)

Неактивен dream

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 14
  • Karma: +0/-0
  • Пол: Жена
    • Профил
Настоящите правила обхващат целия форум (сайт). В отделните категории и раздели на форума (сайта) е възможно да има собствени правила, които да регулират поведението в тях. При това настоящите правила остават валидни при каквито и да било случаи.

Правилата се въвеждат, за да се създаде комфортна и конструктивна атмосфера на общуване. Ако не ви устройва установената форма на общуване, то въздържайте се от писане във форума.

I. Регистрация.

    Форумът използва бисквити. За повече подробности, моля да се запознаете с Политика за бисквити.
    Регистрирайки се в сайта и форума, потребителят се съгласява да изпълнява настоящите Правила.
    За регистрация потребителят е длъжен да предостави действащ адрес на електронна поща. Ние гарантираме конфиденциалност на указаната информация.
    Изборът на nickname се явява ваше изключително право, но администрацията оставя за себе си възможността да предприеме мерки за бан на nickname, ако неговото използване нарушава общоприетите морални и етични норми или е оскърбително за другите потребители.
    Вие се съгласявате никога да не предоставяте паролата за акаунта си на друго лице, освен на администратор, за вашата защита и по причини за валидност. Вие също се съгласявате НИКОГА да не използвате акаунта на друго лице по някаква причина. Също така препоръчваме да използвате сложна и уникална парола за вашия акаунт, за да предотвратите кражба на акаунта.
    Забранена е регистрацията на nickname, сходни с вече съществуващи до степен, в която могат да въведат в заблуждение други потребители.
    Забранена е многократната регистрация на един потребител. Такова нарушение е много сериозно, защото въвежда другите потребители в заблуда и ще доведе до бан.

II. Порядък на поведението.

    Общуването в сайта и форума се гради на принципа на общоприетите морал и етика. Спазва се културния изказ и добрия тон.
    Строго забранена е употребата на нецензурни думи, препирни, оскърбителни изрази, независимо от това в какъв вид и към кого са били адресирани, в това число и при подмяна на букви със символи.
    Категорично е забранена каквато и да е реклама, в това число и реклама на интернет-проекти с изключение на случаите, когато е уговорено предварително с администрацията.
    Вашият подпис във форума не може да бъде безкрайно дълъг. Към него се предявяват същите изисквания, каквито и към мненията ви във форума.
    Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите или на администраторите.

III. Публикация на съобщения.

    Названието на темата ви следва да бъде информативно, максимално ясно да отразява какво ще се разисква.
    Преди създаването на нова тема се убедете, че я създавате в раздела, съответстващ на тематиката й, а също и се постарайте да проверите дали даденият въпрос не е бил обсъждан по-рано.
    Забранено е създаването на еднакви теми в различни раздели и писане на мнения с еднакъв замисъл в различни теми.
    Старайте се да не допускате да пишете с граматически грешки - това създава негативно впечатление за вас.
    Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло.       
     Ако считате, че някое публикувано съобщение е обидно, можете да ни уведомите веднага по мейл или на лично съобщение. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага.
   Използвайки нашият форум, Вие се съгласявате, че няма да го използвате, за да публикувате материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Такива съобщения ще бъдат премахвани, а публикувалите ги- отстранявани от форума.
   Съгласявате се, че няма да публикувате никакви съобщения с нарушени авторски права. При представяне на доказателства за нарушени авторски права, публикациите ще бъдат незабавно премахнати, а написалите ги носят съответната отговорност.
   За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.
   
   Вие оставате единствено отговорен за съдържанието на публикуваните от вас съобщения. Освен това, вие се съгласявате да обезщетите финансово за претърпени вреди собствениците на този форум и на всички свързани сайтове, в случаите, когато съдът докаже виновно Ваше поведение. Собствениците на този форум също си запазват правото да разкрият вашата самоличност (или всяка друга свързана информация, събрана чрез форума) в случай на официална жалба или правни действия, произтичащи от всяка ситуация, породена от използването Ви на този форум.

    Моля, обърнете внимание, че с всяка публикация вашият IP адрес се записва в случай, че трябва да бъдете блокирани от този форум или за връзка с вашия интернет доставчик. Това ще се случи само ако извършите голямо нарушение.

    Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно. 

IV. Отношения между потребителите и администрацията.

    В своите действия администрацията на форума (сайта) се ръководи от здравия смисъл и вътрешните правила за управление.
    Категорично се забранява обсъждането на действията на администрацията (администратори и модератори на форума) в каквито и да било раздели на форума и теми с изключение на специализирания раздел във форума: "ЗА САЙТА И ФОРУМА", предназначен за обсъждане на всички аспекти по работата целия форум (сайт).

    Администрацията оставя за себе си правото да изменя правилата с последващо уведомяване за това на потребителите на този форум.